Din plåtslagare, snickare, industrimekaniker, svetsare...

Fristad Bleck & Plåtslageri AB arbetar främst med byggnadsplåtslageri, industriarbeten, ventilationsarbeten och rostfria arbeten.  Fristad Bleck & Plåtslageri AB grundades 1965 av Kjell Eriksson. Under åren har det varit flera delägare.
Sedan 2004 har Johan Gustafsson drivit och varit delägare av företaget, han äger 100% av företaget sedan 2010. Samma år byggdes ny verkstad där det finns en gedigen maskinpark, lager och kontor. Företaget har idag 21
anställda.

Vi jobbar mycket tillsammans med byggföretag men utför även uppdrag åt stora företag som Uponor, Stena Metall och VIDA i Borgstena. Vi verkar i Borås med omnejd men åker även på uppdrag lite längre bort. Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten, från större totalentreprenader och underentreprenader till servicearbeten och mindre jobb för privatpersoner. Vi är medlemmar i Plåtslageriernas Riksförbund.

Behöver du hjälp med att byta ut vattenavrinningen på ditt hus? Eller kanske behöver reparera skorstensbågen?  
Vi har mångårig kunskap inom både byggnadsplåtslageri, service och ventilationsarbeten men även industri- och verkstadsarbeten, nybyggnationer av plåthallar och är yrkeskunniga inom rostfria arbeten.

Vi har även direktförsäljning och specialtillverkning i vår verkstad utanför Borås. Senaste förvärvet i vår maskinpark är en plasma-skärmaskin. Maskinen skär upp till 28 mm tjockt material och  3000 x 1500mm som största storlek.

AFFÄRSIDÉ

Vi vill erbjuda kunder i närområdet den bästa service och kvalitet inom all typ av plåtslageri och industriarbete.  Vi rättar vår verksamhet efter kundens behov.

VISION

Vår vision är att utvecklas med branschen. Att kunna erbjuda kunder den bästa service inom plåtslageri och industriservice med hjälp av en gedigen maskinpark  tillsammans med en professionell personal.

HÖRT FRÅN KUND

Alltid trevligt bemötande och superb service!